Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO/LIVE. Proteste anti-vaccin Covid la Monumentul Memorandiștilor

În cursul serii de sâmbătă spre duminică, în centrul municipiului Cluj-Napoca, la Monumentul Memorandiștilor, zeci de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva vaccinării anti-Covid și împotriva certificatului verde.

Unul dintre principalii ,,actori” la protest a fost și deputatul independent, Mihai Lasca, acesta a luat cuvântul și a vorbit despre ,,dictatura medicală” care trebuie neapărat anulată pentru ca oamenii să își poată relua viețile, acesta insuflând ideea că virusul Covid-19 este unul fictiv.

În final, organizatoarea mitingului, Ioana Coman a zis o rugăciune împreună cu protestatarii, activista civică a vorbit despre faptul că autoritățile prin toate măsurile impuse încearcă să instaureze o nouă dictatură, iar mai apoi a mărturisit faptul că persoanele care s-au vaccinat au fost constrânse, au fost șantajate fiind injectați cu un ,,ser experimental”.

Persoanele prezente la protest au dorit să își exprime nemulțumirea față de măsurile impuse tocmai pentru a reduce numărul persoanelor decedate din cauza Covid-19, aceștia au mai protestat împotriva vaccinării anti-Covid și împotriva certificatului verde.

Protestul va fi repetat și sâmbăta viitoare în jurul orei 17:30 conform spuselor organizatorilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 80% din angajații de la Primăria Cluj-Napoca s-au vaccinat anti-Covid

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a mărturisit astăzi faptul că peste 80% dintre angajații de la Primăria Cluj-Napoca s-au vaccinat...

Închide