Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTOGALERIE. S-a deschis Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Odată cu pornirea iluminatului festiv, s-a deschis și Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca! Din orice parte au intrat în târg, oamenii au fost întâmpinați de un val de veselie și, cu toate că a fost frig, căldura spiritului de Crăciun nu a lipsit între cei prezenți. Cu mic, cu mare, clujenii au umplut Târgul, unde au petrecut câteva momente deosebite alături de cei dragi.

La fel ca și anul trecut, la Târgul de Crăciun a fost amplasată căsuța lui Moș Crăciun, producătorii de bucate tradiționale, dulciuri și alte bunătăți, meșterii populari care vor ocupa pe toată perioada târgului căsuțele amenajate și frumos împodobite, unde se pot găsi cele mai frumoase cadouri și decorațiuni pentru Crăciun.

Clujenii s-au putut bucura de bradul de Crăciun care a iluminat atât sufletele cât și Piața Unirii dând autenticitatea sărbătorilor de iarnă. Totodată, cei care au trecut pragul târgului, au putut explora cu privirea atât Târgul de Crăciun cât și priveliștea oferită de luminile din municipiul Cluj-Napoca de la înălțime, cu ajutorul roții panoramice.

Vă reamintim faptul că Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, va fi deschis până pe data de 31 decembrie iar accesul se face doar cu certificatul verde.

SURSĂ: Primăria Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Someșul Mic sufocat de mizeriile aruncate fără vreo rușine

Cei de la Apele Române, filiala Someș-Tisa, au curățat râul Someșul Mic pe raza municipiului Cluj-Napoca, acesta fiind sufocat de...

Închide