Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Clujean prins la furat de lemne chiar de Ziua Națională a României

Un clujean a fost prins de către polițiști județului Cluj chiar de Ziua Națională a României la furat de lemne. Autoritățile i-au confiscat lemnul. 

Ieri, 1 decembrie a.c., în jurul orei 18.30, cu ocazia unor activități de control desfășurate împreună cu reprezentanții Ocolului Silvic Valea Ierii pe fondul forestier național din localitatea Stejeriș, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un bărbat de 75 de ani, din comuna Moldovenești, bănuit de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

Din cercetări a reieșit faptul că acesta ar fi tăiat fără drept un număr de 6 arbori nemarcați, pe care i-ar fi sustras și transportat la locuința sa.

Cantitatea de 1,2 m.c. lemn a fost confiscată și predată în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Valea Ierii, cercetările fiind continuate în conformitate cu prevederile Legii 46/2008 (Codul silvic).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Boc susține vaccinarea anti-Covid obligatorie în România, dă exemplul altor țări

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat în cadrul unei emisiuni la radio faptul că, susține impunerea vaccinării obligatorie în...

Închide