Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Bani și energizante împărțite fără motiv în Cluj-Napoca

O mamă din Cluj-Napoca a postat pe un grup de facebook o întâmplare ieșită din comun, un bărbat i-a oferit copilului ei 50 de lei și un energizant fără motiv în centrul municipiului.

Potrivit femeii, întâmplarea a vut loc în centrul municipiului Cluj-Napoca în data de 18 februarie. Băiatul i-a povestit mamei faptul că bărbatul a oferit energizante și bani trecătorilor.

„Băiatul meu mi-a povestit că ieri după masă fiind prin centru a fost abordat de un domn care i-a dat o doza de energizant înfășurată intr-o bancnota de 50 ron pe motivul ca purta un hoodie pe care scria Energy. Copilul mi-a spus ca avea o sacoșa cu doze de energizant și că el caută persoane la care să le dea.

El a aruncat doza (nu a desfăcut-o) și a păstrat banii. Știți ceva despre asta pentru că eu nu știu ce sa cred. Cine dă 50 ron trecătorilor chiar dacă ar fi ceva promovare, mi se pare exagerat. Orice informații sau păreri sunt binevenite”, a scris o clujeancă pe un grup de Facebook destinat mamelor din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cod galben de vânturi în județul Cluj. Vor depăși 100km/h în unele zone

Meteorologii au transmis astăzi o avertizare de Cod galben de vânt puternic în zonele montane din județul Cluj. Potrivit acestora,...

Închide