Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Poveste ruptă de realitate. Olandez din Florești a ,,stors” 60.000 de la o femeie

Poveste asemănătoare cu cea din documentarul Escrocul de pe Tinder, desfășurată între un olandez stabilit în Florești și o femeie din Bulgaria.

Potrivit clujust.ro, un olandez (Theodor Alfons Edens)  și o femeie din Bulgaria s-au cunoscut pe aplicația Tinder în luna februarie 2020 iar câteva luni s-au căsătorit și s-au mutat împreună, iar după doar 2 luni, victima și-a vândut apartamentul din Bulgaria pentru a se muta în Africa.

Autoritățile din România l-au prins pe olandezul stabilit în Florești, iar Curtea de Apel Cluj a dispus arestarea preventivă și predarea acestuia către autoritățile bulgare, fiind acuzat de înșelăciune a unei femei din Bulgaria, potrivit sursei citate.

În primă instanță, bărbatul i-a cerut aproximativ 1600 de euro victimei, spunând că fosta soție l-a sunat, cerându-i bani pentru operația fiului acestora.

Mai apoi însă, femeia i-a oferit din ce în ce mai mulți bani bărbatului, în cele din urmă, victima și-a vândut apartamentul pentru a pleca împreună cu bărbatul din Olanda în Africa, acolo unde spusese bărbatul că lucra.

Întreaga poveste o găsiți pe clujust.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Poveste de Valentine’s, o mămică din Cluj a născut în ambulanța SMURD

Aseară, 14 februarie, în jurul orei 18:00, dispeceratul Detașamentului de Pompieri Dej primește un apel de urgență din localitatea Sâmboleni....

Închide