Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

S-a deschis sezonul estival la cel mai căutat ștrand din nordul țării. Anul trecut a avut peste 300.000 de turiști

1 Mai este data clasică de deschidere a sezonului estival pentru majoritatea locațiilor de petrecere a timpului liber și de relaxare din țară, nu doar pe litoral, ci și în nordul țării. Ștrandul Termal Tășnad a furat startul cu 2 zile, deschizând sezonul estival în 29 aprilie.

De fapt acest ștrand nu a fost niciodată închis, având la dispoziția turiștilor un bazin cu apă termală și cu pavilion de iarnă disponibil non-stop, dar numărul mare de persoane care îl frecventau i-a determinat pe cei de la Ștrandul Termal Tășnad să umple cu apă termală și celelalte bazine mai devreme de 1 Mai. Iar decizia lor a fost una bună și mult așteptată de oamenii din toate județele din jur, Maramureș, Bihor, Sălaj, Bistrița și Cluj, care și-au petrecut weekendul de 1 Mai aici. Ștrandul este cea mai căutată locație de relaxare din nordul țării, iar dovadă în acest sens stau cei peste 300.000 de turiști care anul trecut i-au trecut pragul. Anul acesta se așteaptă o prezență cel puțin la fel de ridicată, dat fiind faptul că prețurile de intrare au fost păstrate la nivelul de anul trecut, în ciuda tuturor scumpirilor, scumpiri pe care le resimt și cei de la ștrand. Aceștia consideră că este un mod de a le mulțumi turiștilor care le-au fost alături în 2020 și 2021, o perioadă grea pentru toată lumea.

Ștrandul termal se înscrie în categoria locaţiilor turistice specifice turismului de tratament şi agrement balnear datorită apelor sale termale cu proprietăţi şi calităţi unice, ape provenite dintr-un zăcământ hidromineral-termal captat de la o adâncime de 1354m şi având o temperatură de 70°. Calităţile fizico-chimice recomandă utilizarea apei termale în cura externă, pentru următoarele afecţiuni: reumatismale degenerative, reumatismale abarticulare, neurologice periferice cronice, ginecologice cronice (în afara puseelor inflamatorii), posttraumatice precum şi pentru tratamentul de boli asociate (boli profesionale, endocrine, boli de metabolism) sau pur şi simplu agremental, prin îmbinarea cu cura de aer şi soare.

În continuare găsiți tarifele practicate de Ștrandul Termal Tășnad în sezonul 2022:

Taxă intrare pentru adulţi (lei/persoană/zi) 25 lei

Taxă intrare copii, elevi, studenţi (lei/persoană/zi) 15 lei *Elevii și studenții prezintă carnete vizate pe anul în curs.

Intrarea copiilor cu vârsta de până la 6 ani, este gratuită.

Taxă utilizare șezlong (lei/șezlong/zi) 15 lei

Reducere de Luni până Vineri după ora 16°°:

Taxă intrare reducere adulți de Luni până Vineri după ora 16°° (lei/persoana)

15 lei Taxă intrare reducere copii, elevi, studenţi de Luni până Vineri după ora 16°° (lei/persoana)

10 lei Abonamente pentru intrări de minim 7 zile consecutive: Abonament de intrare adult (lei/persoana/zi) 22 lei Abonament de intrare copil, elev, student (lei/persoana/zi) 13 lei Abonamente pentru familii cu intrări de minim 3 zile consecutive: Abonament de intrare adult/familie (lei/persoana/zi) 24 lei Abonament de intrare copil, elev, student/familie (lei/persoana/zi) 14 lei

Abonamentele se eliberează la Centru de Informare Turistică Tășnad! Taxe utilizate în zona de campare:

Taxe ocupare teren pentru: – corturi (lei/mp/zi) 4 lei – rulote, autoutilitare, microbuze (lei/mp/zi) 6 lei Taxă parcare autoturism în interiorul zonei de campare (lei/autoturism/zi) 7 lei Taxe utilizare teren de sport multifuncțional: – Diurn (lei/persoana/ora) 8 lei – Nocturn (lei/persoana/ora) 10 lei Taxe parcare autovehicule în zona de agrement: Taxe parcare autovehicule (lei/autovehicul/oră) 1 leu Taxe parcare autovehicule (lei/autovehicul/zi) 7 lei Taxe parcare autovehicule (lei/autovehicul/7 zile) 30 lei Taxe parcare autovehicule (lei/autovehicul/10 zile) 40 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
B-dul 21 Decembrie văzut din dronă. Boc: „Că ești la Munchen, la Bruxelles sau că ești în Cluj, e aceeași infrastructură”

O filmare din dronă prezintă Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca pe toată lungime lui, de 1,7 kilometri. Primăria...

Închide