Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

APEL. Minora spulberată pe trecerea de pietoni are nevoie urgentă de sânge

Tânăra în vârstă de 17 ani spulberată de o mașină în localitatea Sânicoară din județul Cluj este în stare critică și are nevoie de sânge.

Familia tinerei a anunțat că fata are nevoie urgentă de sânge, iar cei ce doresc să o facă, pot dona la Centrul de Transfuzii de pe strada Balcescu nr. 18, intre orele 7.30-13.30, cu specificația pentru: Daria Suciu internată la Pediatrie 1 (chirurgie infantila).

“Pacienta de la de la accidentul din Sânnicoară este cu un politraumatism, traumatism cranian sever, fractură de bază de craniu, contuzie pulmonară, fractură de claviculă și fractură de bazin. Tânăra este pe Terapie Intensivă, stabilă, dar prezintă oricând un risc de destabilizare prin fracturile craniene și cele de bazin picioare bazin”, a precizat conf. dr. Adela Golea, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj pentru Observator.

Cum s-a întâmplat totul

Un conducător auto, cetățean german, în vârstă de 82 de ani în timp ce conducea un autoturism. ajuns la km 10+738 m nu a acordat prioritate de trecere tinerei în vârstă de 17 ani, din Bobâlna, județul Cluj care se afla în traversare regulementară, de la stânga spre dreapta față de sensul de deplasare a autoturismului. Șoferul a acroșat-o cu partea din față a mașinii și a oprit la aproximativ 100 m după producerea impactului. Minora a fost spulberată pe trecere.

Momentul, surprins LIVE

Momentul în care minora, în vârstă de 17 ani, a fost spulberată pe trecerea de pietoni a fost surprins de camerele de supraveghere din împrejurimi. Accidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 18:42, pe Dn 1 C la km 10+738 m pe raza localitatii Sânicoară din județul Cluj.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Propunere inedită pentru traficul supraaglomerat din zonele Baciu-Cluj Napoca şi Floreşti

USR Zalău face o propunere inedită pentru a evita traficul foarte aglomerat la intrarea în Cluj-Napoca dinspre Baciu. Propunerea a...

Închide