Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Felicitări Beard Brothers. Au donat echipament pentru SAJ Cluj

Cinci nebulizatoarea au fost cumpărate de cei de la asociația Beard Brothers. Aceste echipamente au fost donate Ambulanței SAJ Cluj și vor ajuta la dezinfectarea și sterilizarea aeromicroflorei.

”Cu ajutorul prietenilor noștri de la Yardi Romania am reușit să cumpărăm 5 nebulizatoare pe care le-am livrat la Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj. Acestea se vor utiliza pentru dezinfecția și sterilizarea aeromicroflorei din interiorul autosanitarelor din parcul auto al SAJ Cluj, procedură obligatorie după finalizarea fiecărui caz”, au postat”bărboșii” pe pagina lor de facebook.

Directorul SAJ Cluj, Horia Simu, le-a mulțumit pentru această donație celor de la Beard Brothers, ei fiind susținători ai Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj.

”Prin tot ceea ce au făcut au ajutat enorm serviciul de ambulanță Cluj! Și implicit pe toți – medici, asistenți, ambulanțieri, pacienți în momentele cele mai critice, fie că era vorba de materiale sanitare esențiale din martie-aprilie, fie de materiale de protecție, dezinfectanți.

Iar acum, la început de an 2021, aceste nebulizatoare. aparate care sunt absolut esențiale în activitatea operativă a Serviciului de Ambulanță. Fiecare cărămidă pusă de oricare dintre noi în lupta cu acest virus este esențială”, a mărturisit Horia Simu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Cannabis găsit în mai multe localități din județul Cluj

La data de 20 ianuarie 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Sălaj,...

Închide