Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Pedofil de la Expo Transilvania dat pe mâna poliției clujene

Un pedofil a fost surprins de către o mămică care era în parcul de la Expo Transilvania din Cluj-Napoca. Femeia a apuc să îl fotografieze, ajutând polițiștii să îl prindă pe bărbat într-un timp foarte scurt.

Femeie care a sesizat la 112 cazul a relatat ce a observat:

”Eram cu băiețelul meu de mână, mergeam către stația de autobuz. Am trecut pe lângă parc și l-am văzut pe bărbat că îi ridica fetiței fusta. Mi s-a părut dubios, însă am trecut mai departe. După câțiva pași m-am întors, să văd ce fac, pentru că nu mi se părea un comportament normal. În acel moment fetița, care are, cred, maxim 10 ani, era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă, iar el o mângâia pe picioare și în zona intimă. M-am dus lângă ei și am strigat ”Ce faceți acolo?”. Mi-a răspuns că face fetița pipi. Și am zis: ”Păi așa face un copil pipi? Eu acum chem Poliția”. Mi-am scos telefonul, eram efectiv șocată, el între timp i-a dat fetiței chiloțeii și a urcat pe moped. Am apucat însă, să îi fac poze”, a relatat aceasta, pentru stirimed.ro.

Aceasta s-a apucat să strige „Pedofilul, pedofilul, opriți-l”. ”Am început, efectiv, să urlu „Pedofilul, pedofilul, opriți-l”. Nu a reacționat, însă, nimeni. Am sunat la 112, mi s-a făcut legătura la Poliție, apoi am mers la Secția 2 să le arăt și fotografiile”.

Tânăra care a anunțat incidentul a spus că a fost uimită de atitudinea oamenilor aflați în zona. Chiar dacă aceasta a început să ține ,, pedofil, pedofil”, oamenii păreau că întorc capul nici de cum să ajute la prinderea ,,monstrului”.

”Era multă lume în zonă. Fetița era întinsă în iarbă, dezbrăcată, chiar lângă o doamnă care stătea cu spatele. În stație erau oameni, în direcția în care a plecat el cu mopedul, erau alți oameni. Nimeni nu l-a oprit, în ciuda faptului că eu strigam. Dacă nu aș fi fost însoțită de băiețelul meu, aș fi încercat eu să îl opresc sau aș fi ținut fetița lângă mine. Însă, sincer vă spun, mi-a fost și puțin frică. Mă gândeam că poate scoate un cuțit sau ne atacă, pe mine sau pe băiat”, povestește tânăra.

Imediat ce femeia a ajuns cu fotografiile la secția de Poliție, un echipaj de Poliție a plecat în căutarea bărbatului, suspectat de pedofilie. După 15 minute, acesta a fost depistat.

„Eram încă în sediul Poliției când au sunat cei doi polițiști care au plecat în căutarea lui, în zona indicată de mine, să spună că l-au găsit. După aproximativ două ore am fost sunată să revin la secție, să dau o declarație în calitate de martor. La audieri erau, atât el, cât și mama fetei. Am văzut-o și pe fetiță, ieșea din sediul Poliției, însoțită de un polițist.”, a mai precizat Oana

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj spun că bărbatul este acum cercetat pentru agresiune sexuală.

„Bărbatul a fost condus la sediul unității de Poliție, în acest moment fiind efectuate cercetări privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”,

a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj

SURSĂ: Știrimed.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Urs lovit în județul Cluj. Nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva

Un urs a fost lovit astăzi 08.07.2021 de un autoturism în zona Valea Ierii în apropierea Taberei Crucii Roșii. Din...

Închide