Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

”Marșul pentru climă”. Clujenii au atras atenția asupra riscurilor schimbărilor climatice

Clujenii au atras atenția astăzi asupra riscurilor schimbărilor climatice, cerând în cadrul ”Marșului pentru climă” măsuri de protecție a mediului și reducerea poluării. Marșul a pornit din fața Teatrului Național Cluj-Napoca pe Bulevardul Eroilor – Piața Unirii – Bulevardul 21 Decembrie 1989 – Prefectura Cluj.

Participanții, printre care și deputatul clujean Adrian Dohotaru, au avut pancarte cu mesaje: ”Schimbări politice, nu schimbări climatice”, ”Trebuie să acționăm acum”, ”Nu ne mai defrișați viitorul”.

Organizatorii acțiunii au spus că prin marș s-a dorit să fie tras un semnal de alarmă înainte de a fi prea târziu în ceea ce privește schimările climatice.

”Avertizăm asupra riscurilor reprezentate de schimbările climatice precum și pentru a cere decidentilor politici locali și naționali să ia măsuri imediate pentru protejarea mediului, reducerea poluării și trecerea la variante mai sustenabile în cazul celor mai mari industrii poluatoare din țară”, au arătat organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIVO Cluj
VIVO Cluj Napoca anunţă că a redeschis restaurantele, după dezinsecţia împotriva gândacilor!

VIVO! Cluj-Napoca a anunţat printr-un comunicat de presă transmis în urmă cu puţin timp că a redeschis zona retaurantelor. "Ca...

Închide