Ultima actualizare: ieri, 10:01
Locale

Ștrandul Termal Tășnad a anunțat începerea sezonului estival – multe surprize pentru turiști

Ștrandul Termal Tășnad este locul de relaxare pentru sute de mii de persoane în fiecare vară, atât locuitori ai județului Satu Mare, acolo unde este ștrandul, cât și din județele limitrofe, Maramureș, Sălaj, Bistrița, Cluj și Bihor. Apele termale folosite pentru diverse tratamente sunt principalul magnet, dar mai sunt câteva motive pentru care tot mai mulți români aleg Tășnadul ca și destinație de relaxare și concediu.

Sezonul estival în acest an va începe, oficial, pe 24 aprilie, acest lucru însemnând deschiderea bazinelor mari și a tuturor facilităților din cadrul ștrandului termal. Vorbim de un ștrand atent întreținut, care oferă o mulțime de beneficii celor care îi trec pragul.

Prețul biletelor rămâne cel de anul trecut și se adaugă multe gratuități

Prețul biletelor pentru intrarea în ștrand rămâne cel de anul trecut, respectiv 35 lei de lei pentru adulți, brățara primită la intrare oferind posibilitatea de intrare și ieșire din ștrand de câte ori este cazul, fără a impune achiziția unui nou bilet la revenire.

Odată ajunși în ștrand, turiștii sunt liberi să ocupe, total gratuit, în limita disponibilității, șezlongurile pe care cei de la ștrand le oferă. De menționat însă că numărul acestora nu se ridică la numărul turiștilor din perioadele de vârf ale sezonului, dar, în continuare, statul pe cearșafuri este permis, în orice zonă a ștrandului.

De altfel, există și alte gratuități la Ștrandul Termal Tășnad, amintind aici parcarea, dar și programele de gimnastică acvatică.

Concerte în weekendul inaugural

Weekendul de inaugurare al noului sezon estival este marcat cu concerte pentru toate gusturile la ȘtrandulTermal Tășnad. Astfel, pentru 1 Mai este programat un concert de pricesce, susținut de Corul Bisericii Ortodoxe Tășnad, Ansamblurile Floclorice din Tășnad, invitați speciali fiind Alexandra Chira și Petrică Mureșan.

În 5 Mai, fiind încheiat deja postul, stilul muzica se schimbă, iar de la ora 20:00 turiștii din Tășnad sunt invitați la un concert susținut de cei de la DJ Project.

Vă reamintim că Ștrandul Termal Tășnad este locul potrivit pentru întreaga familie, de la bunici până la pitici, fiind activități potrivite tuturor vârstelor, de la băile în apă termală, la spațiile de joacă pentru cei mici, terase, terenuri de sport, loc pentru grătare, jacuzzi și în curând alte surprize plăcute!

Lista unităților de cazare din Tășnad o găsiți aici: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0Xh9APMSB6yoYrpoWzkJnKSubLtWYuqLJLVLC9LE4iAUZWZyiYJX39PA74HhDBYAil&id=100063695917769

Puteți urmări live situația vremii de la Tășnad și a gradului de ocupare aici: https://primariatasnad.ro/live-din-statiunea-turistica-tasnad/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2grO076JuX2iFrXbClYKbEpjoeQ8Vr4uXrMirja3C4ssPYWz1szRp0SiE_aem_ATrzmqtlYDIZfYq7EtYVws4ct0DABNzegTRpR9ckFFpczsr6uOXdB8DobGSvsp-Qww_09sXQZGJ6e5B2smk1omks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Trafic de persoane şi proxenetism. Fată înşelată cu o falsă relaţie de iubire. Percheziţii ale DIICOT

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Cluj efectuează şapte percheziţii domiciliare...

Închide