Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Ryanair lansează o nouă cursă aeriană către Cluj. Care va fi noua rută

Transportatorul aerian low-cost Ryanair lansează, anul viitor, o nouă cursă aeriană către Cluj. Ruta Marea Britanie-Cluj va fi operată cu o frecvență de trei ori pe săptămână.

Compania irlandeză a prezentat programul zborurilor de pe aeroporturile britanice pentru vara viitoare, care va cuprinde peste 500 de rute în total, din care 14 noi. Printre noile rute se regăsesc o cursă de pe aeroportul Londra Stansted către Cluj, precum și o cursă sezonieră către București de pe aeroportul din Edinburgh, ambele cu o frecvență de trei ori pe săptămână, anunță profit.ro

Potrivit Ryanair, cele peste 500 de rute disponibile din Marea Britanie în viitorul sezon estival vor deservi mai mult de 46 milioane de pasageri și vor sprijini 35.000 de locuri de muncă pe cele 21 de aeroporturi britanice unde este activă compania. Separat, oficialii companiei au reiterat, marți, că Ryanair va elimina o serie de posturi în perioada următoare. Conform presei britanice, Ryanair are cu circa 500 de piloți mai mulți decât are nevoie și estimează că va închide unele baze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIVO Cluj
După invazia gândacilor, VIVO! Cluj-Napoca anunță continuarea programului privind normele sanitare şi de igienă

După invazia coloniilor de gândaci care a izbucnit în urmă cu o săptămână și a dus la închiderea restaurantelor din...

Închide