Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Deputatul PSD Horia Nasra: Liderul PSD Cluj să își ceară scuze românilor din Diaspora pe care i-a jignit. I-a făcut analfabeți și nesimțiți

Deputatul PSD de Cluj Horia Nasra consideră că ”Diaspora nu se jignește ci se respectă” asfel că îi cere liderului PSD Cluj, Liviu Alexa, să ceară scuze românilor din diaspora!

”Un nou proiect politic care are la bază principii sănătoase, nu poate să cuprindă un adevăr în paranteze. Nu putem să nu observăm grobianismul unor colegi care a deteriorat cel mai important argument politic: încrederea.

Cariile morale trebuie îndepărtate, cu orice preț. Adevărul trebuie spus mereu și până la capăt! În ultimele trei luni, i-am solicitat domnului Liviu Alexa, să-și asume declarațiile publice recente, legate de jurnaliștii clujeni, cele trecute, când era președintele Mișcării Liberale Cluj sau când era un competitor politic independent.

Domnul Alexa a depășit de mult timp linia roșie a declarațiilor publice, asumându-și refugiul emfazelor joase și excursul în hiperbolă, chiar și în urma testelor electorale din 2012 și 2016, când i-a fost demonstrată corigența politică”, a susținut Nasra.

El consideră că prin comportament și declarații Alexa a ales constant logica însingurării printre clujeni.

”Cel ostracizat moral de comunitate nu poate gira nici măcar o firavă buruiană. Și nu domnule Alexa, nu-mi puteți târgui tăcerea prin oferte politice. Nu mă interesează. Domnule Liviu Alexa, cereți-vă scuze românilor din diaspora și măcar în al doisprezecelea ceas, demonstrați un gram de onoare și luați în considerare decența unui seppuku politic!”, a mai spus Horia Nasra.

Ce zicea Alexa despre românii din Diapora: analfabeți și nesimțiți

Reacția deputatului PSD de Cluj vine după ce Liviu Alexa a postat pe Facebook înaintea mitingului Diaporei din 10 august 2018 texte în care românii din Diaspora erau făcuți analfabeți, țărani, nesimțiți

”Diaspora romana e compusa in marea ei majoritate din analfabeti, da, da, care nu stiu scrie corect in limba tarii. E compusa din mari patrioti, care le pun plozilor nume de romani adevarati, precum Richard, Nicholas, Thomas. Nu, ba, 90 la suta din romanii plecati afara fac muncile de jos, fiindca nu au vrut sa faca scoala in Romania sau au facut scoli de-a moaca, fara viitor. Niste tarani care inca aplauda in Blue Air dupa ce l-au umplut de putoare de transpiratie. Niste nesimtiti care se feresc sa vorbeasca cu tine in romaneste cand aud limba. Niste manelari care ragaie bere la pet cand au timp liber si pun profile cu tricolorul pe facebook cand ei nu stiu 3 strofe din Imn”, se arată într-o postare.

Într-o altă postare, liderul PSD Cluj susținea că: ”e diaspora aia care zice “sugi p” instant daca nu ii convine ca ai alta parere. asta e. “sugi p”, singurul argument. i-auzi, frate, am ajuns sa iau lectii de la analfabetii din italia, spania, uk, franta, Germania”.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Boc susţine interzicerea petardelor: A fost teatru de război. Nu ne putem juca!

Primarul Emil Boc a declarat astăzi că susţine orice formă de restricţionare şi interzicere a anumitor categorii de petarde, subliniind...

Închide