Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

UPDATE: De ce a fugit de polițiști șoferul beat, cu copilul în mașină

O urmărire ca-n filme a avut loc marți, în cartierul Mărăşti. Un şofer care conducea un Ford Fiesta a fugit de poliţie, dar a fost prins. Noile probe arată de ce a fugit de polițiști șoferul beat, cu copilul în mașină.

Ieri seara, în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție – au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Fabricii de Zahăr, care nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de polițiști.

Cel în cauză si-a continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea lui. Autoturismul a fost oprit pe str. Răsăritului, unde a părăsit partea carosabilă. Ulterior, bărbatul a abandonat-autoturismul.

Anchetatorii au arătat de ce a fugit de polițiști aseară șoferul beat, cu copilul în mașină.

Ulterior, polițiștii au descoperit că în autovehicului pe care îl conducea bărbatul se mai afla soția acestuia și fiul lor minor, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

vezi şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujenii vor sărbători Mica Unire cu o ceremonie militară și tradiționala Horă

Clujenii vor sărbători Mica Unire cu o ceremonie militară și tradiționala Horă a Unirii. Evenimentul va avea loc Vineri, 24...

Închide