Ultima actualizare: 8.2.2024
130 de clujeni transportați în week-end cu izoleta în carantină sau la spital
Locale

104 clujeni cu coronavirus! 1.800 de persoane sunt în carantină şi autoizolare

104 clujeni cu coronavirus! 1.800 de persoane sunt în carantină şi autoizolare.

“Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 583 persoane în carantină, 1.222 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 104 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca”, se arată înt-o informare a prefectului Mircea Abrudean.

Vineri erau 96 de clujeni cu coronavirus, 91 erau joi şi 78 erau miercuri.

“Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 587. Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină: 207. Locații de carantinare/izolare asigurate cu măsuri de ordine publică – 52. Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 20.

Sancțiuni contravenționale aplicate – 233 ; valoare –  493.150 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației). 59 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 9 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare. 54 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030)”, se mai arată în informarea prefectului.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

104 clujeni cu coronavirus! 1.800 de persoane sunt în carantină şi autoizolare:

130 de clujeni transportați în week-end cu izoleta în carantină sau la spital

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Situația măsurilor luate în contextul crizei COVID-19 în județul Cluj

Polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari continuă să acționeze pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență, prin verificarea...

Închide