Ultima actualizare: Tuesday at 11:16
167 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în România
Naţionale

167 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în România

167 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în România. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, de la ultima informare transmisă sâmbătă, au fost înregistrate alte 167 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 205 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 13.055 de persoane. Alte 15.854 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Totodată, până acum, 1097 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

Până astăzi, 17 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.871 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.890 au fost declarate vindecate și externate.

Suceava înregistrează cele mai multe cazuri de COVID-19, cu 3.421 de infectări. Urmează Bucureștiul, cu puțin peste 1600 de cazuri.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 310.407 de teste.

167 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în România

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Ce măsuri de protecție trebuie să fie respectate la examenele naționale, de certificare și calificare

Ce măsuri de protecție trebuie să fie respectate la examenele naționale, de certificare și calificare. Măsuri de prevenire și combatere...

Închide