Ultima actualizare: Wednesday at 20:13
Locale

8,6 milioane de lei pentru sistemul de încălzire al Liceului Samus

8,6 milioane de lei pentru sistemul de încălzire al Liceului Samus.

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P (Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice) anunțul de participare simplificat pentru executarea lucrărilor de construcții și instalații în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Creșterea eficienței energetice a clădirilor școală, atelier și sală de sport cu bază de recuperare de la nivelul Liceului Tehnologic Special Samus”, unitate de învățământ special aflată în subordinea forului administrativ județean. 

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea eficienței energetice a celor trei corpuri de clădire prin reabilitarea termică a anvelopei, a instalațiilor electrice, precum și instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei. 

Implementarea proiectului va conduce la scăderea semnificativă a consumului anual de energie primară atât din surse neregenerabile, cât și regenerabile, a nivelului anual specific al gazelor cu efect de seră aferent clădirilor școală, atelier și sală de sport cu bază de recuperare și, implicit, la reducerea costurilor de mentenanță și întreținere a acestora. De asemenea, prin realizarea acestui proiect vor fi asigurate condiții optime de studiu și practică pentru cei aproximativ 400 de elevi școlarizați în cadrul instituției de învățământ clujene. 

    Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 8.698.974,71 lei iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 9 iunie a.c., ora 15:00.

 

8,6 milioane de lei pentru sistemul de încălzire al Liceului Samus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pictorul Ghenie, absolvent UAD Cluj, a vândut un tablou cu o sumă fabuloasă

Adrian Ghenie, cel mai bine cotat pictor contemporan român, a vândut o lucrare, marţi seara, la preţul de 20.000 de...

Închide