Ultima actualizare: 15.11.2023
Locale

Test ieftin și rapid de coronavirus! Costă 90 de lei și îl poți face la un spital de stat din Cluj

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca pune la dispoziția pacienților un nou tip de test pentru infecția cu coronavirus care presupune detectarea anticorpilor de tip IgG anti SARS-CoV-2.

Prezența lor permite identificarea persoanelor care au fost infectate (cu sau fără manifestări clinice) și au dezvoltat răspuns imun.

Utilizarea testelor care identifică persoanele expuse anterior virusului, pe baza existenței răspunsului imun, mai ales a celor care au fost infectate (IgG), dar nu au avut simptome, ar putea să sprijine răspunsul de control al infecției, prin screening-ul grupurilor expuse – medici, asistente medicale, lucrători din industria alimentară, care deja au imunitate împotriva infecției și care s-ar putea întoarce la muncă.

Un test costă 90 lei, recoltarea se face pe bază de programare la punctul de lucru al Laboratorului de Analize Medicale (str. V. Babeș nr. 1), tel. 0264.592771 (interior 1479) sau 0741.164.466.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Test ieftin și rapid de coronavirus! Costă 90 de lei și îl poți face la un spital din Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
8,6 milioane de lei pentru sistemul de încălzire al Liceului Samus

8,6 milioane de lei pentru sistemul de încălzire al Liceului Samus. Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P (Sistemul Electronic...

Închide