Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Accident provocat de un şofer băut. Femeie rănită

FOTO. Accident provocat de un şofer băut. O femeie de 63 de ani a fost rănită într-un  accident rutier provocat de un tânăr de 31 de ani care s-a urcat băut la volan şi a pătruns pe contrasens.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul rutier a avut loc la data de 2 mai a.c., în localitatea Lujerdiu – pe DJ109b, în jurul orei 19.46.

Un conducător auto de 31 de ani, din comuna Apahida care se deplasa din direcția localității Fundătură spre localitatea Cornești a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt auto, condus de un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.25mg/l alcool pur în aerul expirat.

A rezultat rănirea pasagerei din auto condus de bărbatul de 73 de ani, o femeie din Cluj-Napoca, în vârsta de 63 de ani, care a fost transportat de echipajul medical sosit la fața locului la o unitate spitalicească.

 

FOTO: Info Trafic jud. Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ioan Aurel Pop: Pe fondul izolării… Este cumva un scenariu pentru reducerea populaţiei?

Preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, a transmis, astăzi, pe Facebook, câteva gânduri despre toată situaţia pandemiei. Redăm în continuare...

Închide