Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Restaurantele rămân închise după 15 mai. Precizările premierului Ludovic Orban

Restaurantele rămân închise după 15 mai. Precizările premierului Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban a anunţat în această seară că după 15 mai restaurantele vor rămâne închise. Dar se vor deschide hotelurile.
“Vom deschide comerţul, sigur, cu excepţia mallurilor. Şi e important că se deschide comerţul, pentru că oamenii pot să cumpere şi atunci va creşte producţia, va fi un stimulent pentru reluarea producţiei în anumite ramuri. Libertatea de circulaţie în interiorul localităţii cu siguranţă va afecta favorabil companiile care comercializează combustibil, pentru că o să crească consumul.

Hotelurile vor fi deschise. Hotelurile nu vor fi sub restricţie după 15 mai. Restricţii vor fi la restaurante, cafenele, baruri. Astea vor rămâne. Din evaluarea de risc epidemiologic, restaurantele – mai ales în spaţii închise – sunt considerate printre cele mai mari riscuri epidemiologice. Şi probabil va mai trece un timp până să se poată da drumul la restaurante, cel puţin în spaţii închise”, a spus premierul Ludovic Orban.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Restaurantele rămân închise după 15 mai. Precizările premierului Ludovic Orban:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ce fac căutătorii de comori cu detectoare de metale în zonele istorice? Un proiect al României pus în pericol

Specialiștii  Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca au cerut sprijinul autorităților în lupta cu ”detectoriștii”, căutătorii de comori...

Închide