Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Constanţa – una din destinaţiile de vacanţă de pe Aeroportul Cluj în anul 2020

Constanţa – una din destinaţiile de vacanţă de pe Aeroportul Cluj în anul 2020

 Aeroportul Internaţional Cluj împreună cu compania aeriană TAROM vor lansa din 16 iulie 2020 zboruri pe destinaţia Constanţa de la Cluj-Napoca.  Aceste zboruri vor fi operate în fiecare zi de joi şi duminică.

În contextul pandemiei, litoralul românesc aduce în prim plan o ofertă turistică atractivă pentru pasagerii care doresc să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Staţiunile de la Marea Neagră sunt pregătite pentru a primi turişti în condiţii de maximă siguranţă pe fondul măsurilor de prevenţie existente în România.

Zborurile companiei TAROM vor contribui la redescoperirea obiectivelor turistice româneşti, fiind susţinut astfel turismul autohton. De asemenea, aceste zboruri nu prezintă niciun risc pentru pasageri, compania aeriană şi Aeroportul Internaţional Cluj asigurându-se întru totul de respectarea măsurilor naţionale şi europene de protecţie pentru Covid-19.

Biletele de călătorie se pot achiziţiona direct de pe site-ul companiei aeriene www.tarom.ro, iar pachete turistice cu zborul inclus sunt deja în vânzare la tour-operatorii şi agenţiile de turism din Cluj-Napoca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Consiliul Județean Cluj cere finanțare din bani europeni pentru Spitalul Pediatric Monobloc

  Consiliul Județean Cluj cere finanțare din bani europeni pentru Spitalul Pediatric Monobloc. Astăzi, 30 iunie 2020, Președintele Consiliului Județean...

Închide