Ultima actualizare: 3.4.2024
cluburile de pensionari se inchid
Locale

Primăria Cluj-Napoca va premia elevii de 10 la Evaluarea Națională

Primăria Cluj-Napoca va premia elevii de 10 la Evaluarea Națională. Potrivit primarului Emil Boc, Clujul este pe primul loc la nivel național în privința rezultatelor la examen.

”Felicit elevii care au obținut asemenea rezultate deosebite la Evaluarea Națională. Ne așteptăm ca și la Bacalaureat să avem astfel de rezultate, pentru că există o calitate a actului educațional susținută din toate părțile, de la elevi, la profesori și părinți, și contribuim și noi, de la Primărie, prin alocarea de fonduri necesare. Ca în fiecare an îi vom premia pe toți elevii de nota 10 de la Evaluarea Națională și Bacalaureat. Toți primesc o recompensă de 1.000 de lei, e o formă simbolică de recunoaștere pe care Primăria o oferă”, a declarat primarul Emil Boc la emisiunea de radio ZIUA LIVE.

Elevii clujeni au obținut 66 de medii de 10 la examenul de Evaluare Națională.

Cele mai multe medii de 10 au fost la Colegiul Național “Emil Racoviță”, Școala Gimnazială “Ioan Bob”, respectiv Liceul Teoretic “Avram Iancu”.

În total au existat 388 de note de 10 la Limba și literatura română, 140 de note de 10 la Matematică și 13 note de 10 la Limba și literatuta maternă.

Între 9 și 9,99 au existat 1106 de medii.

Primăria Cluj-Napoca va premia elevii de 10 la Evaluarea Națională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Se ia curentul pe mai multe străzi din Cluj-Napoca

Se ia curentul pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Cluj-Napoca anunţă întreruperea alimentării cu...

Închide