Ultima actualizare: azi, 10:08
Internationale

FOTO/VIDEO. Atac terorist la Viena. Cel puțin 15 răniți și 7 morți. Atacatorii sunt căutați de trupele speciale

Un terorist a împușcat mai mulți oameni de pe stradă în orașul Viena din Austria. Teroristul împușca oamenii de pe stradă cu o mitralieră.

Scene șocante petrecute cu puțin timp în Viena, un terorist împușcă lumea de pe stradă. În momentul de față sunt șapte oameni decedați și mai mulți răniți. Un polițist a fost și el rănit în urma schimbului de focuri. Poliția caută în continuare atacatorul. Facebook a activat ”Safe Zone-ul” din zona Synagogue unde s-a întâmplat atacul. În momentul de față atacatorul este de negăsit, iar poliția este în căutarea lui și a altor victime.

Se pare că ar fi vorba despre mai mulți teroriști care terorizează străzile Vienei. Din primele informații se pare că au omorât deja  7 civili un ofițer al poliției și alte 15 persoane ar fi rănite.

Stați acasă! Dacă sunteți pe stradă, adăpostiți-vă. Stați departe de locurile publice, nu folosiți transportul în comun”, este apelul polițiștilor.

Forțele speciale „Cobra” au fost alertate și toate unitățile disponibile de la Wiener Neustadt, Graz și Linz au fost trimise la Viena, relatează Kurier.

Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Internationale
FOTO. Cutremur de magnitudine 7 pe scara Richter în Turcia și Grecia. Peste 27 de persoane decedate

Cutremur de magnitudine 7 pe scara Richter ieri în Turcia în orașul Izmir și în Grecia. Cutremurul a durat în...

Închide