Ultima actualizare: 8.2.2024
Naţionale

Nu mai sunt doze de vaccin anti-COVID disponibile în județul Cluj

Potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, în județul Cluj s-a atins capacitatea maximă de vaccinare pentru aproximativ 3 săptămâni raportându-ne la dozele disponibile și la calendarul de livrare pentru următoarea perioadă.

”Reamintim faptul că, în conformitate cu Strategia națională de vaccinare și cu recomandările ferme ale Agenției Europene a Medicamentului, repartizarea dozelor către centrele de vaccinare se face pentru asigurarea primei administrări și, în mod obligatoriu, a rapelului. Potrivit situației raportate la ora 14:00, erau în continuare disponibile programări în județele Alba, Bihor, Caraș-Severin, Covasna, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți și Suceava, conform datelor din Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV) și preluate de platforma informatică de programare dezvoltată de STS. Având în vedere calendarul estimat de livrare a dozelor de vaccin, CNCAV a solicitat STS actualizarea platformei de programare pentru a putea permite continuarea programărilor persoanelor din etapele I si II, începând cu 1 martie, în centrele de vaccinare deja existente”, a transmis Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

În ciuda acestor lucruri, campania de vaccinare decurge conform planului, cei care sunt la a doua doză de vaccin își primesc vaccinul, dar și persoanele care sunt la prima doză sunt asigurate că își vor primi doza. Persoanele care vor să afle mai multe detalii despre campania de vaccinare, pot accesa site-ul www.vaccinare-covid.gov.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Când pică Paștele în 2021? Vom avea parte de o minivacanță de 5 zile

Paștele ortodox din 2021 va fi sărbătorit în data de 2 mai iar cel catolic va fi în 4 aprilie....

Închide