Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Boc: ,,Vom avea Untold anul ăsta, asta e clar, însă dacă ne vaccinăm”

Vești bune pentru festivalieri, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat astăzi la Ziua de Cluj, faptul că sunt șanse mari ca evenimente precum Untold sau Electric Castle, să aibă loc în această vară.

Punctul meu de vedere e că în aceasta vară vom avea evenimente și că după 15 mai autoritățile de la București vor începe să anunțe treptat condițiile de organizare a diverselor activități iar începând cu 1 iunie se va începe ridicarea unor restricții. Inclusiv pentru evenimentele mari din aceasta vară organizate în Cluj, vor anunța după 15 mai(Untold, Electric Castle, Tiff). Sub această rezervă că nu avem o nouă explozie a pandemiei. Vom avea Untold, asta e clar, dacă ne vaccinăm, a declarat Emil Boc.

Edilul a mai precizat faptul că toată lumea luptă pentru un scop comun, și cei care se vaccinează și cei care aleg să nu o facă. Acesta a spus că sănătatea publică este pe primul loc,, Trebuie să găsim o modalitate alternativă pentru a salva economia, pentru a reveni cât mai repede la normalitate”, a declarat edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Boc: ,,Vom avea spectacol de operă la Cluj în mai, dacă ne vaccinăm”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat la Ziua de Cluj faptul că luna viitoare, la Cluj-Napoca se va organiza...

Închide