Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Emil Boc: ,,Vom avea spectacol de operă la Cluj în mai, dacă ne vaccinăm”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat la Ziua de Cluj faptul că luna viitoare, la Cluj-Napoca se va organiza un spectacol-test la operă, cu prezență în sală. Condițiile organizării unui astfel de eveniment sunt vaccinarea în număr mare al clujenilor și respectarea măsurilor de siguranță în vigoare.

„Vom organiza în luna mai un spectacol de operă, cu participarea în sală a oamenilor, evident condiția fiind vaccinarea, fiind vorba despre un spectacol-test. Și privind celorlalte industrii, eu cred că: În momentul în care vor fi suficiente doze de vaccin, atunci când oricine vrea, să se poată vaccina, din acel moment se poate trece la redeschiderea concertelor, spectacolelor, nunților, pentru că nu mai poți să spui că nu ai putut să te vaccinezi. Evident nu poți să reduci totul la vaccinare pentru că nu este obligatoriu, ci poți să pui alternative. Oamenii nu au obligația să se vaccineze, dar pot alege o modalitate alternativă pentru a proteja sănătatea publică”, a declarat Emil Boc.

Toți luptăm pentru un scop comun… sănătatea publică.

,,Cea ce ne unește pe toți atât pe cei care vor să se vaccineze cât și pe cei care nu vor să se vaccineze este că toți dorim să fim sănătoși. Eu îi respect și pe cei care nu s-au vaccinat dar nu pot opri dreptul la o viață normală a celor care s-au vaccinat. Trebuie să găsim o modalitate alternativă pentru a salva economia, pentru a reveni cât mai repede la normalitate”, a declarat Emil Boc, vineri, în cadrul unei intervenții la un post local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Minoră clujeancă dispărută de acasă! Ați văzut-o?

Minoră de 13 ani, din municipiul Cluj-Napoca, pe numele ei BĂNUȚ RAMONA DANIELA, a plecat de la domiciliu în data...

Închide