Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Primarul comunei Florești declară război celor care aruncă gunoi ilegal!

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a declarat pe faceebok, faptul că toți cei care aruncă deșeuri pe spațiile verzi vor fi aspru pedepsiți. Primarul a spus că a început un război cu cei care aruncă gunoiul ilegal.

”Am găsit o zonă în care mediul înconjurător este pus în pericol. Este o zonă frumoasă unde acțiuni de acest gen nu ar trebui să aibă loc. Le declar public război celor care comit asemenea acțiuni. Este vorba despre calitatea vieții noastre, de sănătatea mediului în care noi locuim și de speciile care dispar din cauza acestui focar de infecție care este aici, unde mă aflu eu.

Repet! Suntem în război cu cei care comit astfel de gesturi anti-sociale. Am reorientat camerele și vom suplimenta supravegherea în această zonă și în altele.

Vom cumpăra drone pentru a putea survola aceste zone. Poliția Locală va avea rută pe aici, pentru a putea supraveghea zona mult mai bine. Vom confisca mașinile celor care ajung aici și depun deșeuri.

Vreau să îi rog pe toți care observă astfel de lucruri să anunțe autoritățile statului, poliția locală pentru a  putea confisca mașinile și utilajele celor care comit astfel de gesturi. Nu este posibil ca în Floreștiul anului 2021, un Florești pe care ni-l dorim cu toții modern să găsim asemenea zone și nu tolerăm asemenea fapte.

Suntem în război cu cei care comit asemenea fapte și cei care distrug mediul înconjurător”, a spus primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ISU Cluj transmite Paște Fericit tuturor și promit să fie la datorie și în acest weekend

În perioada sărbătorilor prilejuite de Paștele Catolic, ISU Cluj va monitoriza permanent evoluția dinamicii din teren, iar, la nevoie, vor...

Închide