Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

DEJ. Adolescent pălmuit după ce a arătat semne obscene unui șofer

Un adolescent de 16 ani a fost luat la palme și i-a fost distrus telefonul pe o stradă din Dej, județul Cluj. Întâmplarea a avut loc în cursul zilei de ieri 25.05.2021.

Potrivit dejeanul.ro, doi adolescenți au coborât dintr-un tren la Dej. Cei doi au intenționat să traverseze strada pe trecerea de pietoni în zona Gării din Dej, un șofer de autoutilitară, de 41 de ani a fost luat prin surprindere de intenția celor doi și a fost nevoit să frâneze brusc. Potrivit sursei citate, bărbatul le-a atras atenția celor doi pe un ton nu prea prietenos, iar unul dintre aceștia i-a arătat semne obscene.

La ceva timp după întâmplare, cei doi s-au întâlnit din nou cu bărbatul de 41 de ani, de această dată, șoferul descărca marfa la un depozit, în momentul în care l-a văzut pe adolescent, i-a aplicat o corecție și l-a lovit peste față.

Băiatul și-a sunat tatăl și împreună au mers la Poliția Dej pentru a depune o plângere. În cauză sunt efectuate cercetări pentru loviri sau alte violențe.

“În cursul acestei dimineți, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 16 ani, din județul Bistrița Năsăud, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiu ar fi fost agresat de către un bărbat. În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri spontane, un bărbat de 41 de ani, din comuna Vad, i-ar fi aplicat tânărului lovituri cu palma în zona feței. Totodată, ca urmare a interacțiunii dintre cele două persoane, telefonul mobil al tânărului ar fi fost deteriorat, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

SURSĂ: Dejeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un cuplu din Maramureș și-a abuzat fetița de 6 ani și alte trei fete

Doi soți din Cicârlău, au fost arestați preventiv în acest moment, sunt acuzați că și-au agresat sexual fiica în vârstă...

Închide