Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

FOTO/ VIDEO. Ludovic Orban și Ministrul de Interne la Cluj-Napoca

Vineri dimineaţă, preşedintele Camerei a ajuns, împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, la Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, cei doi au prezentat în premiera noile echipamente de securitate ale aeroportului, achiziţionate prin două proiecte finanţate din fonduri europene.

Valoarea proiectului ”Echipamente scanare bagaje de mână standard C3 cu sistem integrat automat de management / returnare a tăvilor” este de 19.106.751,79 lei, iar finanţarea nerambursabilă din partea UE şi de la bugetul de stat este de 14.620.603,30 lei, echivalentă cu 98% din valoarea totală eligibilă.

Valoarea proiectului ”Echipamente de detecţie explozibil Standard 3 de tip CTX” este 23.288.619,60 lei, iar finanţarea nerambursabilă din partea UE şi de la bugetul de stat este de 17.851.085,50 lei, echivalentă cu 98% din valoarea totală eligibilă. AGERPRES/(AS – autor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Alexandru Cojocaru)

În cursul zilei de astăzi, liderul PNL, Ludovic Orban va avea o întâlnire cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE. FOTO. S-a răsturnat cu autobasculanta pe un bloc în Florești

Din primele informații se pare că o autobasculantă s-a răsturnat pe un bloc din Florești, pe strada Teilor. Autoritățile sunt...

Închide