Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Un avion care urma să ajungă la Cluj, a rămas la sol din cauza unui accident

Avionul Basel-Cluj a rămas la sol după ce aparatul de zbor în timpul manevrelor de la sol a intrat cu o aripă într-o scară mobilă folosită pentru debarcarea pasagerilor. Cei 150 de români care ar fi trebuit să ajungă la Cluj în cursul zilei de ieri, li s-a oferit o noapte în plus la un hotel din Elveția.

Ghinionistul eveniment a avut loc în cursul zilei de ieri, cu doar câteva minute de zbor, pe aeroportul EuroAeropot, aerogara aflată la granițele dintre Elveția, Franța și Germania. În aparatul de zbor erau 150 de pasageri care urmau să ajungă în Cluj, în jurul orei 17:35 însă nu s-a mai întâmplat acest lucru deoarece în unor manevre, una dintre aripile avionului a dat peste o scară mobilă. În momentele imediat următoare, pasagerii au fost debarcați și puși să aștepte în terminal pentru informațiile referitoare la soarta zborului. Din nefericire pentru aceștia, zborul a fost anulat pentru a doua zi la ora 15, ora Elveției. Totuși, pasagerilor le-a fost plătită o noapte la hotel, pe cheltuiala companiei aeriene.

Incidentul îi afectează si pe pasagerii care urmau sa zboare in seara aceasta pe ruta Cluj – Valencia, pentru ca același avion urma sa opereze si acest zbor. Momentan, in aeroportul din Cluj a fost anunțată o întârziere de 3 ore pentru aceasta cursa, pana când compania aeriana va face rost de un alt avion, informează Dejenaul.ro

SURSĂ: Dejeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Acțiune a polițiștilor clujeni în Mărăști. Peste 20 de amenzi împărțite

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 18.00 – 20.00, pe raza cartierului Mărăști, a avut loc o acțiune...

Închide