Ultima actualizare: 22.9.2022
Locale

Biciclist căutat de poliție, a provocat accidentul mortal din Piața Cipariu

Autoritățile au transmis faptul că un biciclist a fost cel din cauza căruia s-a produs accidentul rutier din Piața Cipariu, aceștia au pornit deja o acțiune pentru a-l prinde pe făptaș. În cazul în care aveți vreo informație despre biciclist, nu ezitați să anunțați autoritățile.

 

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat la data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, în Piața Cipariu.

Impactul în urma căruia a rezultat decesul unui pieton a fost produs între o autoutilitară condusă de un bărbat din Cluj-Napoca, înspre strada Dorobanților și un bărbat de 64 de ani din același municipiu, care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din partea stângă aferent direcției de deplasare anterior amintite.

În urma activităților de cercetare și verificare a modului și a circumstanțelor în care a avut loc respectivul eveniment, a reieșit faptul că în dinamica producerii acestuia, o persoană ar fi condus o bicicletă prin Piața Ștefan cel Mare dinspre Piața Timotei Cipariu, cu direcția spre Piața Avram Iancu, pe banda de circulație destinată transportului în comun.

La intersecția cu strada Traian Moșoiu acesta ar fi schimbat succesiv benzile de circulație spre stânga, printre autoturismele care circulau pe segmentul respectiv de drum, fiind acroșat de autoutilitară, moment în care aceasta din urmă, printr-o manevră de evitare a impactului a pătruns pe trotuarul din partea stângă.

Deși după producerea evenimentului rutier conducătorul bicicletei ar fi văzut faptul că în urma evenimentul a rezultat vătămarea unei persoane, acesta nu ar fi rămas la locul impactului.

În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii identității persoanei care se deplasa pe bicicletă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea bărbatului care se deplasa pe bicicletă, sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

Un comentariu

  1. Vibe Răspunde

    Măsuri next-level de fluidizare a traficului

    Din rațiuni de fluidizare a traficului, viteza legală în oraș este ridicată la 80 km/h. Nemulțumiți, reprezentanții asociației Sunt șofer, deci exist anunță că vor contesta măsura luată de autorități: “Se poate face mai mult, dar nu se vrea! Putem prinde lejer 100 la oră pe Napoca, Eroilor, Dorobanților etc!” Totuși, asociația salută desființarea primelor trotuare pe bulevardele mari.

    https://vibedeseara.com/masuri-next-level-pentru-fluidizarea-traficului/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Preoți acuzați că ar alungat din biserică persoanele vaccinate anti-Covid

Un caz ieșit din comun a avut loc într-o biserică din județul Botoșani, persoanele vaccinate anti-Covid care participau la o...

Închide