Ultima actualizare: 9.5.2024
Locale

Ștrandul Termal Tășnad, atracția din nord-vestul țării, pe placul tuturor. Nu o rata în această vară

Ștrandul Termal Tășnad și-a consolidat în ultimii ani o poziție pe podiumul destinațiilor de vacanță în regiunea de nord-vest a țării. Prin faptul că și-a dezvoltat serviciile astfel încât să satisfacă toate gusturile, categoriile de vârstă și categoriile sociale i-a adus acestuia anual peste 300.000 de vizitatori.

Apă termală și piscină cu apă rece. Bonus un bazin cu tobogane

Ștrandul Termal Tășnad s-a consacrat prin apele termale de foarte bună calitate pe care le deține și care sunt un adevărat remediu pentru o mulțime de afecțiuni, astfel că cea mai mare parte a turiștilor care aleg această destinație o fac în primul rând din acest considerent.

Cei care conduc soarta ștrandului nu au uitat însă nici de celelalte categorii de vârstă, respectiv cei mai tineri, care au o piscină cu apă rece pentru a se răcori, distra și relaxa, iar începând de anul acesta a fost finalizat și dat în folosință bazinul cu tobogane, care face deliciul copiilor.

Cazare pentru toate buzunarele

În jurul zonei de agrement s-a dezvoltat cu succes zona de Horeca, în prezent oferind câteva mii de locuri de cazare turiștilor ajunși la Tășnad. Acestea sunt pentru toate buzunarele și păturile sociale, începând de la cazarea la cort, în zona special amenajată de cei de la ștrand, unde există condiții de campare, alimentare cu curent, igienă și grupuri sanitare, până la hoteluri de lux, cu camere spațioase, cu balcon, multe dintre ele având inclusiv piscină interioară, astfel încât turiștii să nu depindă de vremea de afară.

Toate acestea duc la atragerea unui public diversificat la Tășnad, aici găsindu-și locul toți cei dornici de o clipe de relaxare. Aceleași criterii de prețuri se aplică și atunci când vine vorba de servirea mesei, existând soluții pentru toate bugetele turiștilor.

Activități pentru toate categoriile de vârstă

Dacă cei mai în vârstă dintre turiștii de la Tășnad petrec fiecare zi din concediu în bazinele cu apă termală, pentru a îndeplini zilele de tratament prescrise, cei mai tineri au și alte variante de a-și petrece timpul la Tășnad. În incinta ștrandului există și jacuzzi-uri, pentru o experiență diferită, dar totodată și terenuri de sport, pentru cei dornici de puțină mișcare. Pentru cei mici exista un spațiu de joacă amenajat, astfel încât să aibă parte de activități diferite.

În afara ștrandului mai sunt oferite o serie de activități pentru turiști, cum ar fi închirierea de biciclete de la centrul de informare turistică, pentru o tură de pedalat în zona, dar există și posibilitatea unei partide de pescuit pe barajele și lacurile din împrejurimi. La toate astea se adaugă alte activități puse la dispoziție de operatori privați, cum ar fi călărie, bowling și altele.

Stațiunea Turistică Tășnad este destinația perfectă pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau de scopul urmărit în concediu, fie el de relaxare sau de distracție!

Găsiți lista unităților de cazare din Tășnad aici!

Pentru informări în timp real, sunteți invitați să urmăriți și pagina de Facebook Stațiunea Turistică Tășnad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ștrandul Termal Tășnad a anunțat începerea sezonului estival – multe surprize pentru turiști

Ștrandul Termal Tășnad este locul de relaxare pentru sute de mii de persoane în fiecare vară, atât locuitori ai județului...

Închide