Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Naţionale

Moțiunea de cenzură a trecut. Guvernul Orban a fost demis

Moțiunea de cenzură a trecut. Guvernul Orban a fost demis cu 261 de voturi susține Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD.

Secretarul Camerei Deputaților, Olguța Vasilescu, a anunțat rezultatul votului pe moțiunea de cenzură:Au fost prezenți 423 de parlamentari, fiind exprimate 400 de voturi. Dintre acestea, s-au înregistrat 261 de voturi „pentru” moțiunea de cenzură și 139 de voturi „contra”, prin urmare Guvernul Orban a fost demis.

În timpul dezbaterii, Marcel Ciolacu liderul interimar al PSD, a făcut referire la cele peste 20 de ordonanțe de urgență adoptate de guvernul Ludovic Orban, spunând că: „Nimeni nu și-a permis această încălcare a democrației ca dumneavoastră”.

În replică, premierul Ludovic Orban a spus că: „Nu dau doi bani pe afirmațiile voastre despre democrație”

În urmă cu 2 zile PSD și UDMR au depus moțiunea de cenzură intitulată „Guvernul Orban/PNL- privatizarea democrației românești”. Politicienii social – democrați și cei ai UDMR  acuză guvernul de încălcarea principiilor democratice, prin asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
STUDIU. Locuinţele se scumpesc cu până la 10% în acest an!

Locuinţele se scumpesc cu 10% în acest an! Piața imobiliară din România cunoaște o tendință de creștere constantă, iar preţurile...

Închide